CONCEPTAUTO INVITATION: INSPIRATIE VOOR NIEUWE NISSAN NOTE

Nissan Live: Het laatste nieuws rechtstreeks vanaf de Nissan-stand op de Autosalon van Genève 2013, waar Nissan de nieuwe Nissan NOTE en Nissan LEAF onthult.

Amsterdam, 4 maart 2013 - Nissans conceptauto Invitation was vorig jaar op de Autosalon van Genève een van de sterren van het evenement. Dit jaar is de auto terug in de vorm van de nieuwe Nissan NOTE.

Het design en de techniek van de nieuwe NOTE vormen een krachtig geheel, waarmee Nissan de aanval opent op het B-segment. De nieuwe NOTE heeft veel designkenmerken en stijlelementen gemeen met de conceptauto Invitation. Op de stand in Genève zal de nieuwe NOTE dezelfde impact hebben als de Invitation vorig jaar had.

Flair en opwinding
Met de nieuwe NOTE brengt Nissan flair en opwinding in een segment waarin stijl steeds belangrijker is voor succes. Nissan voorzag de NOTE van elegante, vloeiende lijnen en originele, gedurfde details om aan de steeds hogere verwachtingen van consumenten te voldoen. Nissan heeft de nieuwe NOTE - geheel in lijn met de stijl en vormgeving van de Invitation - een energiek design gegeven.

Verrassen
De nieuwe Nissan NOTE continueert de traditie van het merk om de markt te verrassen met spannende technologie. Kopers profiteren van een aantal innovatieve functies die het rijden in het dagelijks leven verder vereenvoudigen.

Voor meer informatie over de nieuwe Nissan NOTE:

http://newsroom.nissan-europe.com/EU/en-gb/Media/Media.aspx?mediaid=101389

Een publicatie van Nissan