Painted Bumper Programme voor snel herstel van lichte schade

Nissan introduceert kant-en-klare in kleur gespoten bumpers 

  • Vooraf in kleur gespoten voor- en achterbumpers nu leverbaar bij Nissan-dealers
  • Complete bumpers met kwalitatief hoogwaardig spuitwerk versnellen reparaties
  • Nissan start levering van 28 verschillende kleuren voor zeven modellen

 Amsterdam, 18 februari 2016 – In de ogen van Nissan kan herstel van relatief kleine (parkeer)schade een stuk sneller en efficiënter. Daarom introduceert Nissan het Painted Bumper Programme waarmee het merk razendsnel kant-en-klare in kleur gespoten voor- en achterbumpers kan leveren.

 

Modellen van Nissan zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen zoals Around View Monitor (360 graden beeld rond het voertuig), dodehoekdetectie (Blind Spot Warning) en een botspreventiesysteem (Forward Emergency Braking). Toch voorkomen deze systemen niet dat er hier een daar een deukje of krasje ontstaat. Het zogeheten Painted Bumper Programme is opgezet om klanten met een lichtbeschadigde auto op een snelle en efficiënte manier weer op weg te helpen. Uit cijfers van Europese verzekeringsmaatschappijen blijkt dat ongeveer 70% van autoschades lichte beschadigingen betreft.*

 

Door een voorraad aan te leggen van gespoten voor- en achterbumpers kan Nissan de gewenste bumper de volgende dag al in de werkplaats afleveren en is herstel snel mogelijk. Bovendien geldt volledige garantie op kleur en kwaliteit van de lak. Het programma omvat momenteel bumpers voor de Nissan Juke, Qashqai (Qashqai+2) en Note alsmede de voorgangers van deze drie modellen. Het programma omvat 28 verschillende bumperkleuren voor in totaal zeven modellen.

 

De lancering van het Painted Bumper Programme is een vervolg op het succesvolle Painted Mirror Caps Programme dat in 2012 werd gestart en een soortgelijke service bood voor zijspiegelkappen.

 

“Het Painted Bumper Programme is een perfect voorbeeld van Nissans kernwaardes: exceptionele kwaliteit en uitstekende klantenservice. Het programma heeft voordelen voor zowel Nissan-eigenaren als -dealers”, aldus Vincent Wijnen, Vice President After Sales, Nissan Europa.

 

*Bron: CARE 2014 Europese ongevallenstatistieken.

Een publicatie van Nissan