Nog meer keuzemogelijkheden voor personalisatie
Nissan JUKE verder opgewaardeerd

  • Uiterlijk verfraaid met nieuwe grille, koplampen, mistlampen en wielen
  • BOSE Personal-geluidsinstallatie uit Micra ook leverbaar in JUKE
  • Nieuwe personalisatiepakketten in Energy Orange en Power Blue bieden kopers nog meer keuze
  • Zinderende nieuwe carrosseriekleuren: Vivid Blue en Chestnut Bronze
  • Vanaf mei 2018 leverbaar

Amsterdam, 7 maart 2018 – Nissan heeft zijn populaire compacte Crossover, de JUKE, een lichte facelift gegeven. Zowel de carrosserie als het interieur van de auto is opgewaardeerd. De nieuwe details zijn te zien op de Nissan-stand tijdens de Autosalon van Genève van dit jaar.

Met de facelift oogt de voorzijde van de Nissan JUKE weer helemaal bij de tijd. De JUKE is voorzien van onder meer een nieuwe, donker verchroomde V-motion grille, donkere koplampbehuizingen en donkere richtingaanwijzers op de buitenspiegels. Led-mistlampen zijn voortaan standaard vanaf de uitvoering Acenta.

Met drie nieuwe designs voor de lichtmetalen 16- en 18-inchwielen is de keuze aan wielen voor de JUKE verder uitgebreid (eveneens vanaf de Acenta). De wielen van de Tekna-uitvoering kunnen verder worden gepersonaliseerd met kleurige inzetten.

 

Met twee zinderende nieuwe kleuren – Vivid Blue en Chestnut Bronze – zijn de keuzemogelijkheden voor de JUKE nog verder uitgebreid. Gekleurde carrosseriepanelen – zoals sierstukken op de voor- en achterbumper en op de dorpels, en spiegelkappen – zijn leverbaar voor de uitvoeringen N-Connecta en Tekna.

 

BOSE digital signal processing-systeem

De Nissan JUKE is nu voor muziekliefhebbers nog aantrekkelijker dankzij BOSE Personal audio. Deze gelauwerde geluidsinstallatie dompelt de inzittenden onder in een 360°-geluidservaring dankzij het BOSE digital signal processing-systeem en zes high performance speakers. Het systeem omvat twee vooruitstrevende BOSE UltraNearfield™-speakers die zijn ingebouwd in de hoofdsteun van de bestuurdersstoel. Nissan is de enige autofabrikant die dit systeem in zijn auto’s toepast.

 

Voor het interieur biedt Nissan keuze uit twee nieuwe kleuren – Energy Orange en Power Blue. Accenten in deze kleuren verfraaien de middenconsole, de ventilatieopeningen, de inzetten op de deurpanelen en de stoelbekleding. De optie van glanzend zwarte accenten voor het interieur blijft leverbaar. De mogelijkheid van personalisatie van het interieur is standaard in de uitvoeringen N-Connecta en Tekna.

 

Het stuurwiel is voorzien van een hoogwaardigere lederen bekleding en de combimeter in het dashboard is beter afleesbaar dankzij de nieuwe display met witte tekens op een zwarte achtergrond.

 

Ken Ramirez, senior vice president, sales and marketing van Nissan Europe, zegt: ‘De Nissan JUKE is de eerste Crossover in het B-segment. Het is een van Nissans populairste modellen. De nieuwe details bieden de klant nog meer keuze en de mogelijkheid om het kenmerkende design persoonlijke accenten te geven.’

 

Vier uitvoeringen

De Nissan JUKE is er in vier uitvoeringen: Visia, Acenta, N-Connecta en Tekna. Elk exemplaar wordt standaard geleverd met airconditioning, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare zijruiten voor én achter, radio/cd-speler met AUX-poort en led-dagrijverlichting.

De Acenta-uitvoering voegt daar het Nissan Dynamic Control System aan toe, en mistlampen voor, cruise control met snelheidsbegrenzer, automatische airconditioning, privacy-glas, een USB-poort en Bluetooth-connectivity.

Vanaf de N-Connecta is de JUKE voorzien van het NissanConnect-infotainmentsysteem, een achteruitrijcamera, Nissan Intelligent Key met startknop, elektrisch inklapbare buitenspiegels, gedeeltelijk met leder beklede stoelen en automatisch inschakelende verlichting

De topuitvoering Tekna voegt daar nog Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, Intelligent Around View Monitor, volledig met leder beklede en verwarmbare voorstoelen en de BOSE Personal-geluidsinstallatie aan toe.

 

Veel van de standaardvoorzieningen van de uitvoeringen N-Connecta en Tekna zijn als optie ook leverbaar voor de andere uitvoeringen.

 

De vernieuwde Nissan JUKE is met ingang van mei 2018 te koop.

Een publicatie van Nissan