Vanaf 1 januari is Jochem Simons de nieuwe Sales Director van Nissan Nederland. In deze functie leidt hij de verkoopafdeling van het merk, waarbij hij verantwoordelijk is voor het complete afzetvolume van Nissan op de Nederlandse markt.

Jochem Simons startte in 2015 als Manager Product Marketing bij Nissan en maakte anderhalf jaar geleden de stap naar Marketing Director. In zijn nieuwe functie als Sales Director is hij verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten van de Nederlandse organisatie.

Jochem Simons: “Met mijn opgedane kennis en ervaring binnen de Marketingafdeling ben ik ervan overtuigd dat ik de Sales-organisatie naar een hoger niveau kan trekken. Ik kijk er ontzettend naar uit om met het team te bouwen aan succesvolle toekomst voor Nissan in Nederland”.

David Milan, Country Director Nissan Nederland: “Ik ben ervan overtuigd dat Jochem een belangrijke rol zal spelen bij het verdere succes van Nissan in Nederland. Het is een interessante markt, vol groeikansen. En met de veelbelovende uitbreidingen van onze modellenlijn in het vooruitzicht, kijk ik dan ook vol vertrouwen naar de toekomst”.

Jochem Simons rapporteert als Sales Director aan Country Director David Milan en vervangt Joost Roelofs Heyrmans, die een uitdaging buiten Nissan heeft gevonden.


Noot voor redactie
NISSAN NEDERLAND, Judith Stolwijk
Postbus 56823, 1040 AV Amsterdam, telefoon: +31 6 51 51 24 46

Een publicatie van Nissan