Nissan heeft Pascal Meijs aangesteld als nieuwe Marketing Director. Daarmee komt het Management Team van Nissan Nederland weer op volle sterkte.

Pascal Meijs was al verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie strategie en daar komt nu de eindverantwoordelijkheid voor productmarketing bij. De focus ligt op de introductie van de Nieuwe Nissan Ariya, de e-POWER variant van de nieuwe Nissan Qashqai, en op het creëren van verdere groei binnen zowel de private – als de leasemarkt.

Pascal Meijs: “Er staan komend jaar heel wat mooie introducties op de planning. Ik kijk ernaar uit om samen met het team te bouwen aan de verdere groei van ons merk. Met de nieuwe Nissan Ariya deze zomer in de showroom zetten we de perfecte volgende stap. Een mooie uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb”.

Management Team compleet
David Milan, Country Director Nissan Nederland: “Met het Management Team weer compleet beginnen we het nieuwe jaar goed. Ik kijk ernaar uit om samen met Pascal en het team te bouwen aan de toekomst van ons merk in Nederland en weet zeker dat Pascal hier de juiste persoon voor is”.

David Milan, Country Director Nissan Nederland: “With the Management Team complete again, we are starting the new year well. I look forward to building the future of our brand in the Netherlands together with Pascal and the team and I am sure Pascal is the right person for this job.”

Pascal Meijs rapporteert aan Country Director David Milan en vervangt Jochem Simons, die is aangesteld als Sales Director. Pascal Meijs wordt vervangen door Marijn Delpeut.




Noot voor redactie
NISSAN NEDERLAND, Judith Stolwijk
Postbus 56823, 1040 AV Amsterdam, telefoon: +31 6 51 51 24 46

Een publicatie van Nissan