David Milan (47) treedt per 1 juni 2021 aan als Country Director bij Nissan Nederland. Daarmee vervangt hij de vertrekkende Tjalling Hollander.

David Milan (Barcelona, 1973) is geen onbekende bij Nissan Nederland. Hij was in de periode van 2012 tot en met 2015 al Marketing Director in Nederland. Milan heeft veel internationale Nissan-ervaring en is van grote toegevoegde waarde voor het bereiken van de doelstellingen voor de komende periode waaronder de introductie van nieuwe modellen zoals de volledig nieuwe Qashqai en de nieuwe, 100% elektrische Ariya.

Het managementteam van Nissan Nederland is enthousiast over de komst van Milan en kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking. David Milan sluit zich daarbij aan: “Ik kijk enorm uit naar een samenwerking met het team van Nissan Nederland. Sinds wij vorig jaar een nieuwe organisatie hebben neergezet, kunnen we ons nu volledig richten op een verdere groei op de Nederlandse markt. De nieuwe Qashqai, die vanaf eind juni in de showroom staat, zal daarin een groot aandeel hebben.”

Een publicatie van Nissan