GRATIS HOTELOVERNACHTING BIJ PROEFRIT NISSAN PIXO

 

Veel financieringsvoordeel op Nissan Qashqai en Qashqai+2

  


Schiphol-Rijk, 12 oktober 2009

Nissan maakt de aanschaf van een nieuwe QASHQAI, QASHQAI+2 of Pixo nu wel heel aantrekkelijk. Tot en met 31 oktober aanstaande zijn de QASHQAI en QASHQAI+2 te financieren tegen 0% rente. Maakt een klant een proefrit in de Nissan Pixo, dan ontvangt hij een hotelovernachting in een Van der Valk hotel in Duitsland naar keuze.

Autorijden voor een laag maandbedrag en tegen nul procent rente: daarvoor moet de klant bij Nissan zijn. Voor het aantrekkelijke financieringsaanbod dat van toepassing is op de QASHQAI en de QASHQAI+2, geldt een maximaal kredietbedrag van 10.000 euro en een looptijd van 36 maanden. Afhankelijk van het gekozen model Nissan kan het voordeel van de klant flink oplopen.

Wie zijn oog laat vallen op de Nissan Pixo, kiest voor aantrekkelijk voordeel. Maakt een klant een proefrit in de Nissan Pixo, dan ontvangt hij een gratis hotelovernachting in een Van der Valk-hotel in Duitsland naar keuze. Besluit de klant vervolgens over te gaan tot de aanschaf van een Nissan Pixo, dan komt hij wederom in aanmerking, zolang de voorraad strekt, voor een gratis hotelovernachting.

De Nissan Pixo is er al voor 7.999 euro. Dankzij de gunstigste sloopregeling kan de klant al een nieuwe Pixo rijden voor 6.999 euro! De 1,0-liter Nissan Pixo heeft een energielabel A en valt op door zijn rijke standaarduitrusting, waaronder een in hoogte verstelbaar stuur, stuurbekrachtiging, ABS, airbags voor de bestuurder en de voorste passagier, ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes en een achterruitwisser. Voor meer informatie, zie ook de website www.pixogo.nl.

De Nissan QASHQAI+2 en zijn kleinere broer de Nissan QASHQAI blinken uit in comfort en souplesse. Beide modellen vallen op door hun stoere looks en ruime interieur, waarbij de QASHQAI+2 dankzij een grotere wielbasis en langere carrosserie plaats biedt aan zeven personen. Samen met de vijfzitter QASHQAI en de indrukwekkende Nissan Murano onderstreept de QASHQAI+2 de toonaangevende rol van Nissan in het segment van de crossovers. Een noviteit is Nissan Connect, het nieuwe audio- en navigatiesysteem met aanraakscherm dat ook verkrijgbaar is in de Nissan NOTE en Micra.
De Nissan QASHQAI is er al voor 22.300 euro.

 

 
 
 
Een publicatie van Nissan